Referencia

 a nyugdíjas szövetkezetünk most alakult, ezért egyelőre az iskolaszövetkezetünkRE vonatkozó véleményeket szerepeltetjük :)

Megrendelőink írták:
 

"Pontos és megbízható szolgáltatást nyújtanak, csak ajánlani tudom."

"Nagyon rugalmas és korrekt Iskolaszövetkezet, mindenkinek ajánlani tudom."

"Rugalmas, gyors ügyintézés, kedves kollégák."

"Hirtelen fellépő munkaerőhiányunkat a lehető leghamarabb orvosolják, a projekthez szükséges kompetenciával rendelkező, lelkes munkatársak delegálásával."

"A MADS Iskolaszövetkezet diákmunkás igényünket minőségben, mennyiségben, határidőre teljesíti, versenyképes áron. Munkatársai gyorsak, rugalmasak, segítőkészek."

"Extra gyorsasággal alkalmazkodnak új létszámigényeinkhez."

"A MADS egy gyors és rugalmas szervezet, akikre lehet számítani ha diákmunkára van szükségünk."

"Gyorsan reagálnak, órákon belül tudnak diákokat mozgósítani."

"Gyors, rugalmas, segítőkész csapat."

"Megbízható, kiszámítható partner!"

"Rendkívül rugalamas és szimpatikus csapat!"

"A MADS Iskolaszövetkezettel tökéletes munkakapcsolatunk van,mindig precìzen és gyorsan dolgoznak,az àltaluk közvetìtett diákok munkàjàval maximàlisan megvagyunk elégedve."

"Megfelelő kompetenciával rendelkező hallgatókat delegálnak a betanításokra és minden kérést igyekeznek a legjobban kielégíteni. 
Gyorsan reagálnak a sürgős kérésekre is.
Ár-érték arányuk a legmegfelelőbb tapasztalataink szerint az iskolaszövetkezeti piacon."

 

MADS tagok írták:
 


"Ha dolgozni akarsz és megtapasztalni az élet másik oldalát akkor a MADS nél kitünő munkák akadnak. A döntés a te kezedben. Egy biztos, az idő megy és az idő pénz! :)" ( Bajnok)

Az egyetlen iskolaszövetkezet, ami eddig mindig kihúzott a bajból és tudott nekem munkát ajánlani. Bírom őket :) ( Tomi)

"A MADS diákszövetkezet bármilyen meglepő, de tényleg a diákok érdekeit tartja szem előtt, éppen ezért könnyű itt munkára lelni. Rugalmas időbeosztás, civilizált munkakörülmények, s bár a fizetés némileg alacsony, azért a jó munkaerőre gyorsan felfigyelnek. Olyan helyeken dolgozhattam eddig a MADS-nak köszönhetően, amelyekről érdemes volt dicsekedni másoknak." (Anonym)

"Barátságos, családias légkör, bármikor szívesen segítetek, ha módotokban áll." (Szűcs Annamária)

"Az egyik legjobb diákszövetkezet! Megbízhatóak és mindig pontosak. :)" (Anonym)

"Kicsi családias, diák központú szövetkezet vagytok." (Anonym)

Diákoknak mindig kell a munka,
első utad vezessen a MADS-ba. :) (Kovács Pálma)

Ez az oldal, a segítségnyújtásról szól és ezt a kíváncsiak illetve érdeklődők teljes mértékben megkapják. Én is nagyon sok segítséget kaptam ettől a szövetkezettől és remélem jövedelmező is lesz számomra.
Köszönöm MADS. :) (Sendula Réka)

Nagyon kedvesek vagytok és segítőkészek. A munkák, amiket adtok jól fizetnek és jó társaságban lehet dolgozni :). Szeretem az általatok közvetített munkákat, de sajnos nem mindig találok megfelelőt magamnak. Remélem a jövőben kicsit több fajta munkalehetőséget kínáltok, és akkor minden szuper lesz ;). (Zsófi)

"Bármikor szükségem volt munkára, csak bejelentkeztem, és mindig találtam valamit. Ha nem, akkor ti kerestetek meg jobbnál jobb lehetőségekkel. "(Anonym)

"Gyorsan segítenek munkát találni." (Anonym)

"Sokszínű, rugalmas, Diák ! : )" (Tuza Emese)

"Feltörekvő szövetkezet. Habár még nem a legszélesebb körű állásbázist nyújtják, de amit kínálnak maximálisan támogatják, így a diák munkája is gördülékeny lehet!" (Anonym)

"A MADS szerintem az egyik legjobb diákszövetkezet, mert tényleg diákbarát, nézi a diákok igényeit, és nem az az ott dolgozók célja, hogy a legrosszabb munkákat meghirdetve agyondolgoztassanak minket, és lefölözzék a fizetésünket. Ha bármikor bármi probléma van, fordulhatunk hozzájuk, kiállnak a diákjaikért. Ez így korrekt, és a hozzáállásuk sokkal pozitívabb, mint sok más diákszövetkezeté. Ők biztos, hogy nem fognak átverni." (Skultéti Tünde)

"A MADS arra törekszik, hogy a diákoknak megfelelő pénzkereseti lehetőséget, a munkáltatóknak megfelelő munkaerőt biztosítson." (Adry)

"Jófej ügyintézők. Könnyen megközelíthető székhely." (Anonym)

"Egyetemistaként már sok diákszövetkezetet kipróbáltam és a MADS egy volt azon kevesek közül, amelyikben még sosem csalódtam. A hirdetések sokszínűsége nemcsak a munkák típusában, de a váltakozó időbeosztásokban és fizetésekben is megmutatkozik. Szeretném kiemelni az iskolaszövetkezetnél dolgozókat, akik minden helyzetben végtelenül segítőkészek, az ügyintézés gyorsan zajlik, és tényleg értünk dolgoznak. Többek között ezekért is megérte a Márton Áron Iskolaszövetkezethez regisztrálni." (Riskó Eszter)

"Egy rendkívül korrekt iskolaszövetkezet, gyorsan találtam munkát és tájékoztattak mindenről, a fizetésem is időben kapom meg mindig. Ilyennel eddig nem találkoztam. Csak így tovább! :)" (Faragó Laura)

"A Mads a legjobb Iskolaszövetkezet. Mindig vidám, felkészült és segítőkész projekt menedzserek állnak a diákok rendelkezésére. És ha szükséges a munkáltatókkal szemben is megvédik az általuk foglalkoztatott személyeket. "(Szombath Bence)

"A diákmunka lehetőségek sokoldalúak, mindenki találhat számára megfelelőt, akár vendéglátás, akár gyakornoki, hostess vagy irodai, adminisztrációs munka... Nagyon jól tájékoztattok minke én úgy gondolom a munkákról is, és egyéb másról is: pontos fizetés, munkaidő, előny-hátrány a munkával kapcsolatban." (Anonym)

"Megbízható, kellemes hangulatú, segítőkész" (Lóczy Dóra Julianna)

"Változatos állásajánlatok, részletes tevékenység leírás valamint korrekt és segítőkész Mads dolgozók." Anonym

"Szerintem a MADS Magyarországon a legjobb diák szövetkezet! Nagyon jó munkák vannak,segítőkész a "MADS-csapat". Imádom ezt a szövit :)" (Zsó)

"Korábban sok diákszövetkezet tagja voltam, de ott nem éreztem úgy, hogy foglalkoznának velem. Aztán rátaláltam a MADS-re. Nem csak szuper munkalehetőségek vannak, de mindenki nagyon kedves és segítőkész. A fizetések eléggé a felső kategóriát súrolják, ami azért elég fontos, ha az ember munkát vállal. Sok érdekes munkát lehet náluk találni és aki akar dolgozni az szinte minden esetben megtalálja a számára megfelelő munkát. Nem ismerek nálunk jobb diákszövetkezetet." (Németh Dániel)

"Aranyos, segítőkész ügyintézők :)" (Anonym)

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS